07-08-10

Allonius B-meeting Huizingen

Vandaag stond een schitterende meeting op het atletiekprogramma, een meeting waar ook veel atleten enthousiast naartoe trokken. Zij zagen hun kans op een mooi deelnemersveld, waarnaar de tijden tot mooie chrono's zouden leidden.

Ook ik trok met volle verwachtingen naar hier. Het zit erin, dat is wat we weten, maar wanneer zal dit geschieden?
Ik startte voor de 1500m waarbij twee reeksen werden voor opgesteld. Met een scheiding tussen mijn zus en ik, kon ik net starten in de eerste reeks.
Met een haas die zou lopen voor een tijd van om en bij de 4'10" wist ik dat het tempo er meteen zou opliggen en ik achteraan stand zou moeten houden.
Bij het startschot omstreeks 20h26 gingen we met 11 atleten van start (haas inclusief).

Ik kende een goede start, maar schoof meteen naar de laatste positie, omdat ik wist dat dit al snel genoeg zou gaan en dat was ook zo! Van bij het begin bengelde ik steeds op een meter van de voorlaatste atlete.
Ik kon twee ronden stand houden, waarbij ik aan de 800m doorkwam in een tijd van 2'24", dit is natuurlijk zeer snel en hierbij was mijn kaars ook uit!
Ik probeerde de groep voor mij niet te ver te laten uitlopen, maar zelfs dit was niet meer mogelijk. Mijn tempo verzwakte en ik was blij toen ik de laatste rechte lijn inkwam.
Een eindsprint zat er ook niet meer in, dit maakte dat ik als laatste aankwam. De tijd die voor mij werd opgenomen meette 4'50"86.

Met een dubbel gevoel vertrok ik huiswaarts; niet echt tevreden met de tijd die vandaag achter mijn naam kwam te staan, maar eveneens een goede training. Het tempo zit nu wel even in de benen en dit neem ik mee naar mijn volgende wedstrijden.

Huizingen 1.png
Concentratie aan de start.

Huizingen 2.png

Ik neem een goede start, maar sluit achteraan het wagonnetje.

Huizingen 3.png
Hier reeds op een meter of twee, helaas moest ik hier ook de rol lossen.
Huizingen 4.png
De laatste 250m.

Liefs, Evelin. x

10:49 Gepost door Evelin | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.