25-04-10

Provinciaal kampioenschap dag 2

Vandaag de tweede dag van het provinciaal kampioenschap, dit maal in Beveren. Bij het vertrek viel het weer wat tegen en het voelde nog vrij koud aan, maar bij aankomst veranderde dit en kregen we net zoals gisteren een aangename namiddag.

Deze keer wel op schema, stonden we klaar omstreeks 14h25. Éen reeks scholieren meisjes en ik stond samen met clubgenote Charlotte Laureys in baan 3.

Ik startte eigenlijk iets te traag, maar kon me wel in eerste stelling plaatsen als we naar binnen mochten lopen. Naast mij kwam Soraya Meert, maar zij besloot achter mij aan te sluiten en zo moest ik het kopwerk wel voeren.
We hadden een trage doorkomst aan de 400m, namelijk 1'09, maar ik moest het ook zelf voor mijn rekening nemen.
Ik kon het tempo hoog houden tot aan de laatste 300m, dan kreeg ik het helaas moeilijk te verduren.
De verzuring kwam opzetten en dat tandje rapper zat niet in mijn benen. Met nog 200m te gaan, probeerde ik er nog eens alles uit te halen, maar de laatste 50m verkrampte ik volledig. Ik liep voor een derde plaats, maar liet me de laatste meters nog inhalen door Sarine Balcaen.
Jammer dat ik zo stilviel op het einde, normaal moet dit veel beter! Ik ben toch wat ontgoocheld met deze vierde plaats, maar we kijken al weer uit naar de volgende!

Liefs, Evelin.

MjDqgnpsKK

19:49 Gepost door Evelin in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.