17-12-09

kerstvakantie

Nu de eerste sneeuwvlokken al zijn gevallen, is dit een mooi begin van de vakantie. De kilte van buiten wordt binnen, in ieders huis, naar eigen stijl, omgezet tot de gezellige sfeer van de feestdagen. De kerstboom wordt versierd met lichtjes en kerstballen en onderaan vinden we natuurlijk de pakjes terug, de haard wordt aangestoken en de eerste kerstwensen worden verstuurd.

Ook bij deze wens ik iedereen een fijne vakantie toe, geniet van de aanloop naar de feestdagen.
Liefs, Eveli
n.
              Liefdeis-warmte

13:19 Gepost door Evelin in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

08-12-09

Tussendoortje *

Even een klein verslagje tussen de examens door, want wat de meesten waarschijnlijk wel al opgevallen zal zijn, is dat ik al enkele weken niet actief ben op de cross velden. Tot mijn eigen spijt heb ik de crosscup van Mol en ook de crosscup van Roeselare al moeten laten schieten.
De reden hiertoe is een kwetsuur aan de voet.

Na de crosscup Relays kwamen we tot de constatatie dat mijn middenvoetbeentje in mijn linkervoet een beetje overbelast bleek te zijn. De oorzaak is waarschijnlijk door slecht schoeisel te dragen.
Ik had echter niet zo veel pijn bij het lopen en werkte mijn trainingen dagelijks goed af, tot op een moment dat ik mijn training moest staken. Verdere onderzoeken wezen uit dat er een barstje was ontstaan.
Bij de eerste diagnose werd vastgesteld dat het om een stressfractuur zou gaan, maar later werd deze diagnose volledig van de baan geschoven.

In het gips moest ik gelukkig niet, maar er kwam een stevig verband rond dat wekelijks vervangen werd. De eerste periode werd me ook aangeraden op krukken te lopen om de overbelasting zo min mogelijk te maken.
Ik heb niet stilgezeten en ben meteen overgeschakeld naar aquajoggen en fietsen, om zo mijn conditie op pijl te houden.

Ondertussen is het einde van de tunnel bijna in zicht en ziet alles er alweer veel rooskleuriger uit.
Ook zit ik ondertussen al over de helft van mijn examenperiode, de neus nog even in de boeken en dan genieten van een verdiende vakantie.

Liefs, Evelin. x

17:35 Gepost door Evelin in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |