25-10-09

Start cross seizoen

Het nieuwe cross seizoen is weer begonnen, zoals elk jaar wordt deze ingezet met de crosscup Relays. Clubs komen dan samen om het beste van zichzelf te geven. Over het mooie domein van de Blaarmeersen in Gent had de zon zich mooi voor de wolken geplaatst.

Een nieuw seizoen wordt voor mij ook gestart met een nieuwe club. Niet meer in de kleuren van LAT, maar wel zal ik de kleuren van Racing Club Gent vertegenwoordigen. Lastig als je deze kleuren niet gewend bent, want het was toch eerst nog zoeken naar de juiste personen.

Omstreeks 13h30 stond Laura, onze eerste loopster, klaar om van start te gaan. Ze startte zeer goed en nam in het begin de koppositie voor zich. Nadien nam een andere atlete over en volgde ze in haar spoor. Na de zandstrook liep ze nog steeds tweede en zo kon ze de stok ook overhandigen aan Nena.
Met een gat van ongeveer 50m was Nena op achtervolgen aangewezen. Licht gespannen stond ik aan de wisselruimte. Eenmaal Nena aan de zandstrook begon, zag ik dat ze het gat reeds had toegelopen en haar voorsprong had kunnen uitbouwen tot ongeveer 50m! Bij de stokwissel schoot ik meteen weg, om de voorsprong te behouden.
Het liep goed vandaag en die voorsprong kon ik inderdaad behouden, ik liep aan een constant tempo en het was bij deze beslist. Onze ploeg won goud vandaag!
Een leuk begin van het cross seizoen, ook mochten Laura, Nena en ik de rode trui van het crosscup gebeuren in ontvangst nemen op het podium.

aflossen
De aflossing; Nena - Evelin

weg
Net vertrokken, lopend om de voorsprong te behouden.

voor t zand
Net voor ik de zandstrook in duik ..

aankomst
Tevreden aan de aankomst !

3
Evelin Van Havere - Nena Leunis - Laura Van Havere

Liefs, Evelin. x

19:25 Gepost door Evelin in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

GOUD hallo Laura en Evelin,

via deze weg wil ik jullie een hele dikke proficiat wensen voor zo'n knappe prestatie.

Jullie mama mag weeral eens fier op jullie zijn.

doe zo verder en laat nog veel van jullie horen hé, zoals jullie nu bezig zijn zien we jullie zeker nog op tv!!!!

PROFICIAT en dikke knuf van Ritje en Lu (collega van jullie mama)

Gepost door: Ritje en Lu | 05-11-09

De commentaren zijn gesloten.