20-09-09

Mooie afsluiter van het zomerseizoen.

Zoals elk jaar, werd het derde weekend van september het Belgisch Kampioenschap estafetten georganiseerd.
Dit jaar op de welbekende piste van de KBC-nacht, namelijk in Heusden-Zolder.
De zon heerstte over de piste en zorgde voor een aagename warmte. Perfecte weersomstandigheden dus voor dit kampioenschap!
Dit zou niet alleen de laatste wedstrijd van het seizoen worden, maar tevens ook de laatste keer dat je me met het clubtruitje van LAT zal zien lopen. Ik heb twee fantastische jaren gehad bij de Lebbeekse atletiek toekomst, met vooral de stages die ik als hoogtepunt aanzie. Ondanks we veranderen zat de sfeer er vandaag dik in, we wouden allemaal een mooi seizoenseinde én een mooie "afscheid".


Omstreeks 12h15 werden de scholieren dames naar de start begeleid. Onze ploeg maakte deel uit Laura Van Havere, Evelin Van Havere, Soraya Meert en Sara De Boey. (In deze volgorde werd ook gelopen)

Laura gaf de stok door in 4e positie, met wat achterstand, was ik op achtervolgen aangewezen. Ik kende duidelijk een goede dag en kon het gat perfect dichtlopen. Na 300m was ik bij de twee koplopers beland en nestelde me zo achter hen. Aan de 200m ging ik voorbij en kon de stok met enkele meters voorsprong aan Soraya overhandigen. Soraya startte met een kloof tussen haar en de tweede loopster, uiteindelijk kon ze na nog een goede eindsprint als tweede aflossen. Dan begon het echte duel tussen Sara De Boey en Sofie Galein, Sara die eerst het gat nog moest dichtlopen, was snel in het spoor van Sofie gekomen. Het bleef spannen en in de laatste meters kreeg Sara het zwaar te verduren, zo konden we toch knap tweede worden! Enorm tevreden van mijn zomerseizoen. Om hier nog een zilveren medaille in ontvangst te mogen nemen met Lebbeekse Atletiek Toekomst is toch een mooie afsluiter. :)

1
De eerste aflossing ..

2
Hier reeds bij de koplopers .

3
De aflossing met Soraya Meert.

4
Medaille in ontvangst nemen

5
Lebbeekse Atletiek Toekomst - Roeselare - Vlierzele Sportief


Liefs, Evelin.

17:49 Gepost door Evelin in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

proficiat goe gedaan jully twee da is een mooi afscheid voor jully aan lat spijtig da ik moest werken
anders was ik er zeker bijgeweest
grtjs

Gepost door: marnic | 20-09-09

Proficiat Hey Evelin,
Proficiat met je mooi seizoen! Ik wens je ook zeer veel succes bij de nieuwe club :-)!

Groetjes Mariska
xxx

Gepost door: Mariska Parewyck | 21-09-09

De commentaren zijn gesloten.