03-05-09

Belgisch Kampioenschap Studenten

Vandaag werd in Oordegem het belgisch kampioenschap voor de studenten georganiseerd. Deze meeting trok veel studenten naar de piste van vlierzele, allemaal om hun beste beentje voor te zetten.

Met een zalige zomerdag was er op het weer niets aan te merken, het was een warmte die we sinds enkele tijd niet meer gewoon waren, maar het was een perfect loopweer.

Met de nodige zenuwen stond ik vandaag toch aan de start, benieuwd wat het zou gaan worden. Na een goede start was Lindsey De Grande meteen enkele meters voor en ik volgde in een van de achtervolgende groepen.
Er werd een mooi tempo opgelegd, al ontbreekt de durf nog een beetje om mee te gaan. Na 1000m kwamen we door in een tijd van 3'12'' wat natuurlijk niet zo slecht is, al kan het altijd beter.
Met aan de bel nog een laatste ronde te gaan, is het al je krachten nog bundelen en zien dat je nog een sterke laatste ronde kan lopen.
Maar het was moeilijk, aan de laatste 200m kreeg ik het het hardst te verduren, maar dan juist moet je vechten. Ik ben blijven doorgaan tot op het einde en ben gefinished in 4.46

Ik ben enorm tevreden van deze wedstrijd, het is een mooie verbetering na mijn 1500m van vorige week.


Na deze 1500m hadden we toch eens zin om deel te nemen aan de zweedse aflossingen, het is eens iets helemaal anders.
Melissa Hendrickx, Laura Van Havere, Kaat Coninx en ik  vormden samen een ploeg en werden uiteindelijk 5e.

Liefs Evelin.

15:21 Gepost door Evelin in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Beetje laat maar proficiat met uw 1500m tijd. Knap gedaan.

Gepost door: natalie | 12-05-09

De commentaren zijn gesloten.